Економіка України
Подобається

У Держстаті повідомили про збільшення ціни на житло в Україні

22/01/2018
У Держстаті повідомили про збільшення ціни на житло в Україні

У 2017 року вартість квартир на вторинному ринку зросла на 4,5%, на первинному ринку – на 4,7% У Державній службі статистики України (Держстат) повідомили про збільшення ціни на житло в Україні. Про це свідчать дані на сайті Держстату.

Так, за даними Держстату, в 2017 року вартість квартир на вторинному ринку зросла на 4,5%, на первинному ринку – на 4,7%. За даними відомства, на вторинному ринку однокімнатні квартири подорожчали на 9,7%, двокімнатні – на 3%, трикімнатні – на 2,2%. Крім того, на первинному ринку однокімнатні квартири подорожчали на 4,3%, двокімнатні – на 6%, трикімнатні – на 3,1%.

Як зазначають у Держстаті, дані наведено без урахування тимчасово окупованій території АР Крим, Севастополя та частині зони проведення антитерористичної операції.

Популярне: Нові правила оплати комунальних послуг: що треба знати?

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України 17 січня схвалив постанову "Про внесення змін до пункту 3 Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг".


                         



Коментарі