Без категорії
Подобається

Російська влада на межі: Заступника міністра оборони взяли під варту! Як це вплине на хід війни?

28/04/2024
Російська влада на межі: Заступника міністра оборони взяли під варту! Як це вплине на хід війни?

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Затримка Тимура Іванова та його заарештування відбулися у контексті звинувачень у хабарництві, якій також було затримано голову Міноборони РФ, Сергія Шойгу, з яким вони працювали разом майже 8 років.

Ця ситуація може суттєво вплинути на перебіг війни в Україні, за словами Ростислава Мурзагулова, російського опозиціонера. Він підкреслив, що перш за все це вплине на тих, хто перебуває під елітним тиском.

Зараз росіяни змушують своїх громадян підписувати контракти та вступати на фронт, погрожуючи у разі відмови. Це може пояснити велику кількість дезертирів у ряду російських військових. Після розкриття розмірів корупції, яку здійснювали Шойгу та Іванов, їхній бойовий дух, який вже не був на високому рівні, може ще більше погіршитися.

Після таких новин, бійці можуть отримати накази йти на штурм невеличких сіл. Однак складно передбачити, як вони відчуватимуть це і скільки зможуть виконувати такі накази.

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно – посилання в описі та в шапці профілю

Зрештою, ситуація може дійти до того, що бійці відкинуть зброю і повернуться додому. Це відкриє шлях для успішного контрнаступу України.

Для окупантів єдиним виходом може стати здатися в полон, хоча існує жорсткий контроль. Проте важливо пам'ятати, що є безпечні способи перейти на бік України, адже український полон гарантує відповідно до міжнародних стандартів та надає захист.

Нагадаємо, заступника міністра оборони Російської Федерації, Тимура Іванова, затримали через звинувачення у хабарництві за частину 6 статті 290 Кримінального кодексу. Ця несподівана подія вже стала відома президенту Путіну, якого інформували про неї напередодні. Причини цієї затримки викликають певне здивування серед політичних спостерігачів, оскільки Тимур Іванов відомий як ключова фігура в команді Сергія Шойгу і обіймав посаду заступника міністра оборони Росії з 2016 року.

Тимур Іванов був активним учасником команди Сергія Шойгу та займався різноманітними питаннями, пов'язаними з будівництвом та розвитком оборонно-промислового комплексу Росії. Його ім'я також пов'язують з проєктами, спрямованими на "відновлення" зруйнованого міста Маріуполь в окупованій Росією частині України.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся


                         



Коментарі