Без категорії
Подобається

450 тисяч осіб та 10 тисяч бронетехніки!? Російські втрати у війні на Україні – Оцінка британських відомств

29/04/2024
450 тисяч осіб та 10 тисяч бронетехніки!? Російські втрати у війні на Україні – Оцінка британських відомств

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Згідно з оцінками британських відомств, від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України втрати російської армії становлять приблизно 450 тисяч осіб, які були вбиті чи поранені, а також понад 10 000 одиниць бронетехніки. Ці втрати свідчать про значний рівень військових дій та напруженість конфлікту в регіоні.

"Також, за нашими оцінками, від початку конфлікту було знищено понад 10 тисяч одиниць російської бронетехніки, у тому числі близько 3000 основних бойових танків, 109 літаків, 136 гелікоптерів, 346 безпілотників (вид не вказано), 23 судна різних класів і понад 1500 артилерійських систем різних типів",  – повідомив міністр у справах збройних сил Лео Дочетрі.

Також міністр додав, що чисельність загиблих серед найманців російських приватних військових компаній є невідомою.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

До слова, міністр навів такі оцінки у відповідь на запитання опозиційного депутата від Лейбористської партії Джона Хілі, який попросив надати детальні оцінки відомства щодо російських втрат в Україні, як регулярної армії, так і приватних військових компаній.

"За нашими оцінками, були вбиті чи поранені близько 450 тисяч російських військових, і ще десятки тисяч від початку конфлікту стали дезертирами", – зазначив Дочетрі.

Варто зазначити, що дані оцінки щодо російських втрат особового складу близькі до офіційних підрахунків України, проте цифри щодо більшості видів техніки суттєво відрізняються.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі