Головні Новини
Подобається

“Нарешті знайшли компроміс”: Що буде з єврономерами в Україні

12/07/2018
“Нарешті знайшли компроміс”: Що буде з єврономерами в Україні

Верховна Рада України може проголосувати законопроект №8487 про еврономера, за яким уже знайдений консенсус.

"Наскільки я знаю, комітет податкової і митної політики контактував з керівниками акції, і начебто консенсус знайшли. Чого хочуть протестувальники, я не знаю, чи то прийняти закон, то чи не прийняти. Єдина проблема, що вони не хочуть платити податки", – сказав народний депутат від фракції "народний фронт" Олександр Кірш.

Популярне: Cума може збільшитися: Вводять соцдопомогу замість пенсії, хто і скільки отримає

За його словами, переговори з активістами тривали і в цьому році, але приходячи до спільного рішення, з боку власників авто з іноземною реєстрацією відбувався зрив домовленостей.

"Мабуть, хтось не хоче платити взагалі, тому що хтось на цьому живе. Одна справа, коли були завищені акцизи, зрозуміло, що їх потрібно знижувати. Жодному вітчизняному виробникові ми тут не допомогли, коли податки були надміру. Коли їх зробили нормальними, їх платити все одно не хочуть, тому що є ті, хто живе на обході податків, але це проблема не мільйонів, а одиниць ", – каже Кірш.

На питання, чи винесуть законопроект про "евробляхи" на розгляд в зал парламенту, і чи є ймовірність його прийняття, нардеп відповів: "Наскільки я знаю, до консенсусу прийшли, якщо депутатам дадуть пройти на робоче місце, вони це приймуть, політична воля є ".


                         



Коментарі