Без категорії
Подобається

ЗСУ перехоплять “Калібри” і Х-101!? Експерт розкрив: Треба відповідна авіація!

02/05/2024
ЗСУ перехоплять “Калібри” і Х-101!? Експерт розкрив: Треба відповідна авіація!

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Олександр Коваленко, військово-політичний аналітик, заявив, що, крім F-16 Україні допоможе в знищенні крилатих ракет Х-101 і "Калібр", повідомляють Патріоти України.

"Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це цілком буденне явище. Проблема тільки в тому, що є нестача як реактивної авіації, щоб закрити всі потреби, так і боєкомплекту", – розповідає експерт.

Як зазначив Коваленко, у зв'язку з цим доцільно розглядати не лише посилення Повітряних сил ЗСУ за допомогою винищувачів F-16, але також розвиток легкої дозвукової та надзвукової авіації, здатної застосовувати ракети "повітря-повітря".

"Наприклад, ті ж AIM-9 Sidewinder. Дві ескадрильї таких "перехоплювачів" цілком би могли розв'язати питання з маневруванням Х-101/555 і КРМБ "Калібр", за визначеними маршрутами, у повітряному просторі України, у спробі обійти зони покриття ППО", – каже експерт.

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно – посилання в описі та в шапці профілю

Варто зазначити, що раніше Коваленко повідомив, що за період з 25 вересня 2023 року по 25 березня 2024 року, Росія могла накопичити понад 300 крилатих ракет "Калібр" завдяки своїм виробничим потужностям.

Коваленко вважає, що росіяни, можливо, знову відкриють практику використання ударних ракет "Калібр", особливо з урахуванням зменшення наявного запасу ракет Х-101/555.

Ракети "Калібр" залишаються одними з найцінніших активів для окупантів, зауважили у ВМС ЗСУ. Не слід припускати, що якщо ворожі кораблі не виходять у Чорне море, то так буде завжди.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі