Без категорії
Подобається

Таємниця розкрита! Супутникові знімки: скільки Ту-22 російські війська тримають на аеродромі “Моздок”?

30/04/2024
Таємниця розкрита! Супутникові знімки: скільки Ту-22 російські війська тримають на аеродромі “Моздок”?

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

На аеродромі "Моздок" є шість стратегічних бомбардувальників Ту-22М3, які контролюють рашисти. Загалом, у них є 30 таких літаків.

Про це стало відомо з супутникових знімків, які опублікував на своїй сторінці в X OSINT-аналітик.

На аеродромі "Моздок" в Росії, станом на 22 квітня 2024 року було розміщено шість стратегічних бомбардувальників Ту-22М3, чотири літаки типу Су-24М/МР, та орієнтовно 20 гелікоптерів різних типів.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

За даними від Повітряних сил Збройних сил України, протягом останнього місяця російські війська регулярно використовували для масованих ударів надзвукові крилаті ракети Х-22, які запускаються із літака Ту-22М3. 22 березня окупанти випустили п’ять ракет цього типу, 28 березня було випущено три такі ракети, а 19 квітня під час масованого удару було запущено шість ракет такого типу. Тоді вдалося збити не лише дві ракети Х-22, а й стратегічний бомбардувальник Ту-22М3.

Літак Ту-22М3, який було збито того дня, приземлився на аеродромі "Моздок". Це висновок зроблено на основі місця падіння збитого літака. Відомо, що російські війська почали використовувати аеродром "Моздок" як базу для своїх Ту-22М3 не пізніше кінця травня 2023 року. До цього моменту летовище могло перебувати на ремонті, який почався у 2020 році. До 1992 року "Моздок" використовувався як база для Ту-95МС.

Варто зазначити, що на аеродромі "Моздок" зосереджено п'яту частину від всіх літаків окупантів такого типу. Також росіяни намалювали силуети фейкових літаків на аеродромі, але малюнки вийшли не дуже переконливими.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі