Економіка України
Подобається

З Київа до Одеси літаком дешевше ніж потягом

14/12/2017
З Київа до Одеси літаком дешевше ніж потягом

Авіакомпанія SkyUp возитиме українців з Києва до Одеси за 499 грн.

Нова українська авіакомпанія SkyUp буде виконувати регулярні рейси з Києва до Одеси. Квиток в одну сторону буде коштувати 499 грн. Крім рейсу Київ-Одеса, SkyUp буде літати ще по двом внутрішнім напрямками: Харків-Одеса і Львів-Одеса.

Нагадаємо, що подорож потягом 105 К "Київ-Одеса" у купе буде коштувати 455,91 грн, а за Люкс потрібно віддати 957,77 грн. 

Популярне: Вам досі не дали надбавки до пенсії? Стало відомо, коли українці отримають підвищені виплати

Основну частину маршрутної мережі SkyUp становитимуть Чартерні рейси. Зокрема, авіакомпанія планує літати до Туреччини (Анталія, Бодрум, Даламан), Єгипет (Шарм-ель-Шейх, Хургада), Чорногорія (Тіват), Іспанію (Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте), Албанію (Тирана), Італію (Ріміні), Болгарію (Бургас, Варна), Кіпр (Ларнака), ОАЕ (Дубай).

Польоти будуть виконуватися на літаках Boeing 737-800 NG ємністю 189 крісел.

Раніше українська авіакомпанія Bravo Airways возила українців з Києва до Одеси за 500 грн, але була змушена припинити польоти через збитковість рейсу. "Вимушене рішення пов'язане з вкрай низькою завантаженістю цього маршруту серед ділового активного пасажира в зимовий період і вказує на сильну сезонність напрямки. Авіакомпанія Браво ставить виконання рейсів на авіалінії Київ-Одеса-Київ на паузу, щоб підготуватися до літнього сезону і повернутися з новими силами" , – заявляли в авіакомпанії на початку року.


                         



Коментарі