Головні Новини
Подобається

Якими ліками варто запастися до Нового Року

11/12/2017
Якими ліками варто запастися до Нового Року

Експерти розповіли, які ліки і препарати повинні обов’язково бути в аптечці напередодні свят. Вони допоможуть у вирішенні найбільш поширених проблем зі здоров’ям, які іноді трапляються після святкових гулянь.

Лікарям відомі найбільш типові симптоми новорічних розладів, і тому вони дали поради про те, що в першу чергу необхідно мати в новорічній аптечці. Наприклад, туди слід покласти різні засоби від застуди та грипу. У зимовий сезон люди частіше застуджуються, а в новорічні свята чомусь звертають менше уваги на захист від холодної погоди, що призводить до нежиті, кашлю і підвищення температури.

Популярне: Лише 3 посилки на місяць: в Раді ухвалили новий законопроект​

До речі, про кашель. Обов’язково подбайте про якісь засоби боротьби з цією недугою. Наприклад, придбайте сироп від кашлю, який однаково добре допомагає при сухих і вологих його різновидах.

Не зайвим буде покласти в новорічну аптечку і таблетки проти діареї, оскільки кількість розладів шлунку в святковий сезон різко збільшується. Іноді у людей, які зіткнулися з цією проблемою в гострій формі, вже не буває ні сил, ні часу відправлятися в аптеку. Зробіть вибір на користь таблеток, які містять лоперамид. Цей інгредієнт уповільнює роботу всієї системи кишечника до нормальних темпів, в результаті чого організм починає адекватно засвоювати рідину і солі.

Розумним буде наявність в новорічній аптечці засобів від нетравлення, оскільки в свята ми часто зловживаємо продуктами харчування та напоями. Подбайте про знеболюючі на кшталт аспірину і нурофена, а також засоби проти похмілля, які ефективно справляються з такими симптомами, як спрага, втома, головний біль, нудота і запаморочення.

Нарешті, у вашій аптечці обов’язково повинні бути присутніми інструменти першої допомоги на випадок тих чи інших ран і опіків, включаючи джгут, бинти, знезаражувальні препарати тощо.


                         



Коментарі