Головні Новини
Подобається

Пономарьов пояснив, чому інвестори не хочуть йти в Україну

27/04/2017
Пономарьов пояснив, чому інвестори не хочуть йти в Україну

Іноземні інвестори навчилися працювати в умовах корупції, проте в Україні навіть їм важко працювати. Про це заявив в інтерв'ю "Апострофу" російський опозиційний політик Ілля Пономарьов.

Популярне: Краще знімати зараз: Влітку ціни на оренду квартир різко зміняться

За його словами, навіть війна і корупція в Україні не є основними факторами відсутності іноземного капіталу.

"Війна, як я не раз говорив, не є суперзначимим фактором. Вона є важливим фактором, але не першочерговим. Та й корупція сама по собі теж не є основним фактором. Просто ці ж інвестори беруть участь в угодах в якій-небудь Африці або Латинській Америці . в принципі, вони з корупцією працювати вміють. Просто питання в тому, що є корупція, в результаті якої питання вирішуються, а є корупція, в результаті якої питання не вирішуються", – сказав Пономарьов.

Він зазначив, що люди в Україні переслідують виключно особисті інтереси з метою збагачення.

"Головна проблема України – в тому, що в управлінні – хаос, люди переслідують виключно свої особисті інтереси, і ніхто з них, навіть заробляючи гроші, навіть як непрямий результат не розглядає можливість щось зробити для країни. Заробляти можна по-різному і красти можна зі збитків, а можна красти і з прибутку. З прибутку – теж погано, але це краще, ніж зі збитків. А в даному випадку люди живуть, як останній день", – додав російський опозиціонер.


                         



Коментарі