Економіка України
Подобається

Будуть заповнювати: Порошенко підписав закон про електронні декларації

16/03/2016
Будуть заповнювати: Порошенко підписав закон про електронні декларації

Президент України Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в 2016 році".
Про це повідомляє прес-служба президента.

 

zxcasd


Порошенко підписав закон під час зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національного агентства з питань протидії корупції. Цей документ входив у пакет законів, прийняття яких необхідне для введення Європейським Союзом безвізового режиму для українців.


"У 2016 році цей Закон набирає чинності. Заповнювати чиновники будуть декларації в 2016 році і відповідальність буде наступати в 2016 році. У вашій присутності я підписую цей закон", – сказав Порошенко.


Глава представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський, який також був присутній на зустрічі, привітав ухвалення закону, зазначивши, що до напрацювання цього документа були залучені експерти Європейської комісії.


Гройсман підписав закон про електронні декларації та відправив Порошенку.


Нагадаємо, Верховна Рада 15 березня прийняла закон №3755 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в 2016 році". Документ був внесений на розгляд парламенту президентом України Петром Порошенком.


                         



Коментарі