Без категорії
Подобається

Розкрито вражаючі цифри! Російська агресія в Україні: 10 тисяч техніки знищено!

28/04/2024
Розкрито вражаючі цифри! Російська агресія в Україні: 10 тисяч техніки знищено!

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

За даними британських відомств, з початку повномасштабного вторгнення, Росія зазнала втрат у військовому персоналі та техніці в Україні: близько 450 тисяч осіб та понад 10 тисяч одиниць бронетехніки.

Міністр у справах збройних сил, Лео Дочетрі, зазначив, що за їхніми оцінками було знищено понад 10 тисяч одиниць російської бронетехніки. Це включає близько 3000 основних бойових танків, 109 літаків, 136 гелікоптерів, 346 безпілотників (конкретний тип не вказано), 23 судна різних класів та понад 1500 артилерійських систем різних типів.

Він також підкреслив, що точна кількість загиблих серед найманців російських приватних військових компаній залишається невідомою.

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно – посилання в описі та в шапці профілю

Більш того, за даними британської розвідки, в Росії спостерігається різке зростання кількості вбивств, які скоїли російські військові. За щоденним оглядом Міноборони Британії щодо російсько-української війни, у 2023 році було засуджено 116 російських військових за вбивства, що майже в 9 разів більше, ніж у попередньому році. У 2022 році таких засуджень було 13, а у 2021 – 11.

Згідно з газетою New York Times, до Росії з зони бойових дій повернулися 15 тисяч помилуваних ув'язнених. Російське медіа "Верстка" повідомило про відкриття 190 кримінальних справ проти колишніх засуджених, включаючи 20 справ про вбивство або замах на вбивство у 2023 році.

У квітні 2024 року Кіровський суд засудив екс-в'язня з групи Вагнера до 22 років за вбивство та зґвалтування літньої жінки після його звільнення.

Британське Міноборони вважає, що зростання насильства, вчиненого російськими солдатами та ветеранами, частково пов'язане з проблемами психічного здоров'я, такими як посттравматичний стресовий розлад (ПТСР) та зниження чутливості насильства. Вони також вказують на вживання алкоголю та наркотиків колишніми ув'язненими як фактор, що сприяє насильству.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся


                         



Коментарі