Без категорії
Подобається

Марна спроба! МЗС Росії звернулось до ВООЗ, щоб Україна не чинила опір!

19/05/2022
Марна спроба! МЗС Росії звернулось до ВООЗ, щоб Україна не чинила опір!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Міністерство закордонних справ Росії звернулося до Всесвітньої організації охорони здоров'я з проханням вплинути на Київ, щоб Україна не чинила опору «спеціальній військовій операції». Так-так, саме в такому формулюванні… Про це заявляє Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у своєму Телеграм-каналі. 

“Тобто «кокаїнові інтелектуали» з російського міністерства цілком серйозно пропонують міжнародній організації передати нам ультиматум: українці, до вас додому прийшли ґвалтівники та вбивці, тому ви тихенько станьте до стінок і чекайте, поки вони пограбують, повбивають, поґвалтують. А потому займуть частину вашого дому й будуть там безунітазно бухати.”, – пише Подоляк.

За його словами, усе це чистий російський абсурд. 

“Ось що значить дипломатична деменція. Ось що значить суттєва залежність від спеціальних стимуляторів. І ось що значить дедалі більша міжнародна ізоляція. Скоро дипломатичні контакти Москви обмежаться Білоруссю, Еритреєю та гуманітарними організаціями, у яких можна буде скиглити: «Хай уже вони складуть зброю, ну будь ласка, інакше в нас нічого не виходить».”, – наголошує радник. 

Втім, єдине, чим у ВООЗ можуть допомогти Кремлю, – це організувати належне колективне психіатричне обстеження. І запропонувати програми адаптивної терапії. Безумовно, Київ може тільки вітати подібні лікувальні заходи.

Додамо, що Голова Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебреісус звернувся до глави МЗС РФ Сергія Лаврова з проханням про доступ до тимчасово окупованих міст України та можливість надати гуманітарну допомогу людям, які там проживають. Про це повідомляє гендиректор ВООЗ.

"Я запросив безпечний доступ до Маріуполя, Херсона, Южного, Запоріжжя та інших окупованих районів для доставки медичної допомоги. Цивільні особи мають бути захищені", – сказав він.

Про відповідь Лаврова на запит ВООЗ наразі не повідомляється.

Наголосимо, Радник голови Офісу президента вважає, що припинення вогню в Україні не буде, доки Росія не виведе свої війська.

"Не пропонуйте нам припинення вогню – це неможливо без тотального виведення військ РФ", – написав він.

За його словами, українське суспільство не цікавлять нові мінські угоди та повернення війни через кілька років.

"Поки Росія не готова повністю звільнити наші землі, наша переговорна платформа – зброя, санкції та гроші", – підсумував Подоляк.

Тим часом, Михайло Подоляк заявляє, що на сьогодні переговори з РФ проводити неможливо, оскільки вона ще не до кінця зрозуміла свого становища через війну проти України, яку розпочала.

"Безумовно, що переговори сьогодні призупинені. Для нас важлива позиція президента України. Коли він скаже, що треба починати переговори, на якісь позиції виходити, ми будемо це робити. Але сьогодні це неможливо.”, – каже радник в інтерв’ю Радіо НВ.

На його думку, Росія все ще не розуміє наслідки війни. Вона має ілюзії, що вони можуть на сході України досягти певних військових успіхів – це не так. Вони ще мають ілюзію, що вони можуть відбитися від санкцій, які ще не почали працювати на повну, і Росія ще не потерпає від санкцій так, як має потерпати держава-агресор. Але це не так, і десь до середини літа вони будуть потерпати вже в повному обсязі. Росія ще не до кінця зрозуміла, що вона є країною-ізгоєм".

"Вони все ще живуть в своїй пропаганді. Безумовно, це впливає на переговорний процес"., – заключає Михайло Подоляк.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі