Головні Новини
Подобається

Що зміниться у роботі “Укрзалізниці” під час воєнного стану

03/12/2018
Що зміниться у роботі “Укрзалізниці” під час воєнного стану

Що зміниться у житті кожного українця: залізниця перейшла на спецрежим

На той випадок, коли в на Україну спричиняють атаки в країні вводять спецрежим роботи залізниц: вимоги до співробітників стануть вище, а охорону об'єктів інфраструктури посилять. Про це міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив на нараді з керівниками "Укрзалізниці", "Укравтодору", Адміністрації морських портів України, Державіаслужби, Украероруху та інших установ і організацій, що перебувають у сфері управління Міністерства інфраструктури.

"Я даю окреме доручення посилити охорону та оборону вокзалів, залізничних станцій, аеропортів, портів та інших об'єктів інфраструктури. Також ми вводимо особливий режим роботи залізничного транспорту. Він передбачає забезпечення пропускної здатності залізничної мережі і відповідного рухомого складу для потреб оборони в основних напрямках, визначених генеральним штабом Збройних сил України", – заявив Омелян.

При цьому міністр підкреслив, що вся транспортна інфраструктура країни працює в штатному режимі, але готова до будь-яких несподіванок.

"Ми плануємо за швейцарським зразком ввести активну участь співробітників сфери транспорту в територіальній обороні. У кожного напоготові має бути "тривожний рюкзак" з триденним запасом всього необхідного і чітке розуміння його дій в разі атаки ворога", – підкреслив Омелян.


                         



Коментарі