Головні Новини
Подобається

Стало відомо, навіщо в Україну у вересні прибуде місія МВФ

14/08/2018
Стало відомо, навіщо в Україну у вересні прибуде місія МВФ

Обговорюватимуться питання фінансування

У Києві з 6 по 19 вересня перебуватиме Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це повідомив постійний представник Фонду в Україні Йоста Люнгман.

«За зверненням української влади, місія Міжнародного валютного фонду відвідає Київ в період з 6 по 19 вересня 2018 року для обговорення останніх економічних подій і економічної політики», – написано в прес-релізі Фонду.

Йоста Люнгман також повідомив, що будуть обговорюватися такі питання, як фінансова допомога від МВФ на підтримку політики, спрямованої на забезпечення макроекономічної стабільності в Україні і подальшого руху економіки країни в напрямку сталого та інклюзивного зростання.

В.о. міністра фінансів Оксана Маркарова повідомила, що безсумнівно, приїзд місії МВФ після тривалої перерви є свідченням плідного діалогу з багатьох питань.

«Включаючи забезпечення стійкої бюджетної політики, утримання дефіциту в рамках затвердженого держбюджету, боротьби з корупцією та іншим. Ми зацікавлені обговорити з Фондом, як всі поточні питання, так і продовження співпраці після закінчення програми в березні 2019 року, для забезпечення стабільності і передбачуваності розвитку країни », – зазначила вона.


                         



Коментарі