Головні Новини
Подобається

Хмарно з проясненнями: прогноз погоди на 14 лютого

13/02/2018
Хмарно з проясненнями: прогноз погоди на 14 лютого

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями.

Популярне: “Приват24 не працює”: дізнайтесь причину

На всій території країни переважатиме сніжна погода. У південних, центральних областях та в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -11…+1 градус, удень -4…+8. Вітер змінних напрямків, переважно південно-східний, південний, східний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде сніжна погода за даними Sinoptik.ua. Вночі температура повітря складе -11…-6 градусів, удень – від -3 до 0. Вітер північно-східний та східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4…+1 градус, удень повітря прогріється до+2…+5. Вітер південно-східний та східний, 1-8 м/с.

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. В Ялті можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе -2…+1 градус. Денна температура повітря буде коливатися від+3 до+8. Вітер східний, південний, північно-східний, південно-східний та північно-західний, 1-7 м/с.

У східних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність снігу. Вночі до -4…-2 градусів, денна температура повітря складе -2…+1. Вітер східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до -7…+1 градуса, вдень стовпчики термометрів покажуть -4…+3. Вітер північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні можливий невеликий сніг. Температура повітря вночі до -2…-1, вдень – до -1…+1 градуса. Вітер північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -8…-3 градуси, вдень – від -1 до+1. Вітер східний та південно-східний, 1-4 м/с.


                         



Коментарі