Махінації
Подобається

Нардеп розповів про корупцію під носом у Гройсмана

18/09/2017
Нардеп розповів про корупцію під носом у Гройсмана

Парламентар розписав корупційну схему, якою займаються вищі чини української влади

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко пояснив, хто “кришує” постачання дизельного палива для “Укрзалізниці”.

З початку року постачальником дизеля на “Укрзалізницю” стала нікому до того невідома фірма “Трейд Коммодити”. При чому, коли нещодавно світові ціни пішли вниз, вони відмовилися знижувати вартість. Хоча, коли ціни ростуть, в “Трейд Коммодити” не забувають підвищувати їх.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців


Бенефициры цієї фірми так і були б невідомі, якби не історія минулого року. Як виявилося, раніше з цією фірмою зіткнулося керівництво Держрезерву. Воно відмовилося приймати нафтопродукти “Трейд Коммодити” як неякісні.

“Після чого через фірму прийшов вписатися бізнес-партнер одіозного нардепа від БПП Олександра Грановського Андрій Адамовський. Не подіяло, і тоді за незговірливого голову Держрезерву взявся Кубів. До речі, свою програму по дизелю “Трейд Коммодити” фінансує у банку “Південний”, на який нещодавно вивели… бізнес-центр Sky Mall”, – розповів Лещенко.

Його Адамовський з Грановським відняли у естонської інвестора. Питання особисто піднімав президент цієї країни в 2014 році під час візиту в Україну. Правда, відповіддю йому стало включення Грановського в список БПП.

“Тому на питання “доки” відповідь проста: до тих пір, поки життя не покарає”, – підсумував Лещенко.


                         



Коментарі