Економіка світу
Подобається

Трамп розповів про скасування Green Card

03/08/2017
Трамп розповів про скасування Green Card

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп представив новий законопроект, в якому пропонується відмовитися від електронної лотереї Green Card

Законопроект під назвою The RAISE (“Підйом”), в підготовці якого брали участь сенатори Девід Пердью і Том Коттон, наказує відмовитися від лотереї Green Card.

Нова законодавча ініціатива Трамп назвала “однією з найбільших реформ імміграційної системи через півстоліття”.

Документ пропонує замість лотереї Green Card ввести “змагальний процес”, в якому більше шансів отримати посвідку на проживання матимуть мігранти, що говорять англійською мовою, здатні фінансово забезпечити себе і свою сім’ю і володіють “професійними навичками, необхідними для американської економіки”.


популярне: Покращення від Гройсмана: якою насправді буде пенсія

За словами Трампа, Сполучені Штати протягом багатьох років випустили рекордну кількість дозволів на в’їзд до іммігрантів з низькими заробітками.

“Така політика постійно тисне на американських робітників, платників податків та ресурси суспільства”, – сказав американський лідер.

Очікується, що законопроект призведе до зростання заробітної плати американських робітників, скоротивши приплив некваліфікованих мігрантів.


                         



Коментарі