Без категорії
Подобається

Загроза для авіації ворога? Ракети “повітря – повітря”: Перевага для наших, небезпека для росіян!

27/04/2024
Загроза для авіації ворога? Ракети “повітря – повітря”: Перевага для наших, небезпека для росіян!

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Україні разом з винищувачами F-16 необхідні ракети "повітря – повітря", щоб забезпечити ефективний захист проти російських бомбардувальників.

За словами полковника запасу ЗСУ Петра Черника, експерта у військовій справі, російські авіабомбардування, які спрямовані на прифронтові регіони, втратять свою актуальність, коли Україна отримає винищувачі F-16.

Черник пояснив, що винищувачі F-16 є серйозною загрозою для російської авіації і можуть ефективно її знищити, якщо будуть озброєні відповідними ракетами. Тому важливо, щоб разом з літаками Україна отримала ракети класу "повітря – повітря" AIM-120 AMRAAM.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

До слова, літаки F-16 можуть бути оснащені до шести ракет, які мають дальність ураження до 180 км. У той же час, російські Су-34 можуть випускати керовані авіабомби з відстані всього 40-70 км. Це означає, що під час бойового вильоту російські літаки будуть опинятися в зоні ураження F-16.

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений. Можливо, від однієї ракети він ухилиться, але від двох-трьох точно ні. Тут може працювати всього пара F-16, щоб збити кілька ворожих Су-34", – зазначив військовий експерт.

Варто зазначити, що Збройні сили України вже використовували системи протиповітряної оборони Patriot для знищення російських літаків типу "Сухий", але введення в експлуатацію літаків F-16 може значно підвищити ефективність цього процесу та сприяти швидшому ліквідуванню загрози з боку російської авіації.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі