Без категорії
Подобається

Україна Перемагає! Виступ на Євробаченні наших дівчат. Коментарій Джамали.

09/05/2024
Україна Перемагає! Виступ на Євробаченні наших дівчат. Коментарій Джамали.

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь на канал, більше лайків більше цікавого контенту. Ми починаємо!

Українська співачка Джамала оцінила шанс дуету alyona alyona і Jerry Heil на перемогу в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024".

Виконавиця має досвід, адже 2016 року привезла до України кришталевий кубок. Тож, Джа постійно перебуває на зв'язку зі співачками. Ось її комментар про можливі шанси на перемогу наших дівчат.

"Я дуже пишаюся дівчатами, як і вся країна, я вболівала. Це завжди хвилює. Після кожної репетиції я їм все коментую. Вони на зв'язку зі мною"- розповіла артистка в телемарафоні "Єдині новини".

"Конкуренти є. Але виконавець має виходити на сцену сповненим перемоги, жоден букмекер не знає на 100%. Все залежить від дівчат, як вони зберуться, як вони зроблять технічно пісню досконалою, як вони доведуть на 100% весь номер, бо мені здається, що там були якісь операторські погрішності, якісь нюанси. Вони мені були помітні, а комусь, може, ні. Мені хочеться, щоб вони удосконалили свій номер у грандфіналі і було все просто вау", – зазначила Джамала.

"Я багато надій покладаю на дівчат. От саме з яким настроєм на сцену вийдуть alyona alyona і Jerry Heil. Мені дуже хочеться, щоб вони були світлими в очах, щоб були на 100% потужними й досконалими у вокалі, в інтонації, технічно. Я дуже хочу, щоб ми отримали високі бали від журі. Якщо це буде заспівано технічно недосконало, у нас будуть погані бали від журі. Глядачі це супер, це 50%. Вони за нас будуть голосувати. Хочеться, щоб і журі за нас проголосувало. Голосують професійні музиканти або пов'язані з музичною індустрією люди. Вони прискіпливі, вони розбирають пісню по кістках", – додала Джамала.

Вся Україна покладає сподівання на дівчат, тримаємо за них кулаки та голосуємо, разом до перемог, що на фронті що на концертах, що в житті. Ми українці а значить переможемо!!!


                         



Коментарі