Без категорії
Подобається

Кінець ядерних домовленостей!? Ющенко різко висловився щодо Будапештського меморадуму!

27/04/2024
Кінець ядерних домовленостей!? Ющенко різко висловився щодо Будапештського меморадуму!

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Україна повинна звернутися до парламентів країн з ядерними програмами через порушення Будапештського меморандуму. Про це заявив колишній президент України Віктор Ющенко у інтерв'ю одному із телеканалів.

«У нас сьогодні окуповано 7% території, понад 16 тис. вбито хлопців і дівчат, понад 60 тис. калік. І у нас лежить протокол 5 ядерних держав як гарантія нашої територіальної цілісності та повного політичного суверенітету над кожним квадратним метром рідної української землі. У мене запитання: скільки разів український парламент звернувся, наприклад, до британського парламенту: шановні друзі, а як ви збираєтеся виконувати це (Будапештський меморандум – ред.)? Чому ми віддаємо 1300 ядерних ракет, найбільший арсенал світу, більше, ніж у Франції, Великій Британії, Китаю разом узятих? Ми сьогодні втратили територіальну цілісність через те, що з ядерною державою у нас немає симетричних мілітарних можливостей», – каже він.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Варто зазначити, що Ющенко каже, що якби Верховна Рада ухвалила відповідні звернення до парламентів Британії, Франції, Китаю, США, «жодна країна не відповіла б негативно».

«Це очевидно, тому що якщо Україна з таким подвигом, коли вона поставила останню крапку в Холодній війні своїм ядерним добровільним роззброєнням… Тепер ми ходимо і шукаємо – а де ж наші гаранти, де ж вони поділися? Якщо десь у якомусь парламенті надумаються робити нечітку половинчасту відповідь Україні, мені цікаво буде спостерігати – а що ви скажете Північній Кореї, Пакистану, Ірану, ще три країни можу назвати. Якщо ви у ядерних розборках не будете сьогодні підтримувати Україну, оцією дорогою роззброєння після нас уже ніхто не піде, бо ви обдурили Україну», – стверджує Ющенко.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі