Без категорії
Подобається

Зобов’язання перед державою!? Польща розглядає депортацію українських військовозобов’язаних – “Все можливо”

26/04/2024
Зобов’язання перед державою!? Польща розглядає депортацію українських військовозобов’язаних – “Все можливо”

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Українські дипломатичні установи з 23 квітня припинили надавати консульські послуги українським чоловікам мобілізаційного віку. Це ускладнило для них продовження терміну легального перебування в країні.

Згдіно з рішенням Кабінету міністрів Україні, військовозобовʼязані чоловіки 18-60 років зможуть отримати закордонні паспорти та паспорти громадянина України виключно на території України.

В Польщі і Литві представники уряду висловили готовність допомогти Україні повернути чоловіків додому. А у Німеччині влада навпаки виключає можливість примусової депортації чоловіків та заспокоює біженців тим, що статус захисту залишиться навіть для тих, у кого прострочений паспорт.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

До слова, у Польщі не виключають можливість депортації додому військовозобов’язаних громадян України.

Польща стала основним місцем прихистку для українців, які втікають від війни. За даними польської влади, станом на початок року в Польщі перебувало близько 200 000 українських чоловіків.

"Громадяни України мають зобов’язання перед державою. Ми давно припускали, що ми також можемо допомогти українській стороні в тому, щоб ті, хто зобов’язаний проходити військову службу, поїхали в Україну", – заявив польський політик Косіняк-Камиш.

Тих громадян України, які не продовжать право на перебування в Польщі, можуть депортувати. "Все можливо", – наголосив польський міністр.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі