Без категорії
Подобається

Європа стоїть перед важливим вибором!? Емманюель Макрон: «Наша Європа смертна»

26/04/2024
Європа стоїть перед важливим вибором!? Емманюель Макрон: «Наша Європа смертна»

Привіт! Це Корупція Ексклюзив, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

Президент Франції відзначив, що Європі потрібно створити надійну незалежну оборону, яка б забезпечила можливість вести війну у разі необхідності без залучення допомоги США. Він додав, що європейські армії не слід об’єднувати, але вони повинні мати спільні цілі, такі як потенційний протиракетний щит на всьому континенті.

«Нам потрібно визнати, що наша Європа смертна. Вона може загинути. Все залежить від вибору, який ми зробимо, і цей вибір потрібно зробити зараз».

«Не можна допустити, щоб росія перемогла Україну — це умова нашої безпеки». Макрон закликав до підвищення потенціалу кібербезпеки Європи, міцніших оборонних зв'язків із Британією після Brexit та створення європейської академії з підготовки високопоставленого військового персоналу.

«Китай і США, найбільші економіки світу, більше не поважають правила відкритої міжнародної торгівлі. Тому життєво важливо, щоб ЄС боровся за власне місце. Ми не можемо бути єдиними, хто дотримується правил, написаних 15 років тому, ми надто наївні», – каже Макрон.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зазначити, що до 2030 року Макрон пропонує зробити Європу світовим лідером у 5 секторах: штучний інтелект, квантові комп'ютери, космос, енергетика, сільське господарство.

«Бути європейцем — це не просто мешкати на землі від Балтики, Середземномор’я чи від Атлантики до Чорного моря. Це означає відстоювати ідею, яка ставить людину як вільну, раціональну та освічену особистість понад усе. Від Парижа до Варшави і від Лісабона до Одеси: ми маємо унікальне ставлення до свободи та справедливості», – стверджує Емманюель Макрон.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та сторінки в фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі