Без категорії
Подобається

Тривога в палаці! Король Чарльз бореться зі смертельним раком – Що станеться зі Сполученим Королівством?

26/04/2024
Тривога в палаці! Король Чарльз бореться зі смертельним раком – Що станеться зі Сполученим Королівством?

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо

 

Стурбованість щодо здоров'я короля Великої Британії, Чарльза, росте серед його друзів і у палацу, оскільки він продовжує свою боротьбу з неідентифікованим типом раку.

В останні тижні бесіди з друзями короля стали досить місткими. За словами Тома Сайкса з Daily Beast, часто чується фраза "Це недобре". Один з друзів монарха заявив, що Чарльз "має рішучість перемогти", а всі вони підтримують його зусилля. Проте, друзі визнають, що справжній стан Чарльза може бути гіршим, ніж вони відображають.

Відомий королівський документаліст Тіна Браун теж звернула увагу на проблеми зі здоров'ям монарха, вказавши на те, що рак Чарльза став причиною тривоги для принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Це сталося саме в той момент, коли вони планували на декілька років відвести своїх дітей від публічності.

Також, плани щодо похорону короля, що відомі під кодовою назвою "Операція Міст Менай", зараз переглядаються.

Навіть королева Камілла заявила, що її чоловік почувається добре під час лікування раку. Хоча спочатку планувалося, що король відвідає Північну Ірландію разом із нею, він не зміг це зробити.

Деякі дії також свідчать про обережність у зв'язку зі здоров'ям Чарльза, зокрема його ізоляція від інших членів королівської сім'ї.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях

Нагадаємо, що 18 березня, західні ЗМІ поширили інформацію про смерть короля Британії, Чарльза III, посилаючись на повідомлення Букінгемського палацу.

Пізніше посольство Британії в Україні заявило, що інформація про смерть Чарльза III була фейком.

Ще лютому 2024 року Букінгемський палац офіційно повідомив про хворобу короля. У Чарльза III був діагностований рак, який виявили під час операції через доброякісне збільшення передміхурової залози.

Нещодавно видання Express.co.uk розповіло про план палацу щодо проведення прощання з монархом у разі його смерті, який отримав назву "Міст Менай". План передбачає послідовність сповіщення членів королівської сім'ї та проведення прощальних заходів.

 

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі