Без категорії
Подобається

Прямо з польського Сейму: Велике зіткнення – можливо завершити за п’ять хвилин!

26/04/2024
no-cover

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно – посилання в описі та в шапці профілю

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський висловив думку, що війна в Україні може бути припинена протягом п'яти хвилин, якщо президент Росії Володимир Путін дасть відповідний наказ своїм військам.

Про це він сказав під час виступу в польському Сеймі 25 квітня, повідомляє "Європейська правда" із посиланням на RMF FM.

Один із польських парламентарів запитав Сікорського, чи має Польща сценарії вирішення конфлікту в Україні.

"Так, має. Відновлення міжнародно визнаних кордонів України відповідно до так званої мирної формули президента Володимира Зеленського", – відповів на це він.

Водночас, додавши голова польського МЗС, правитель Росії Володимир Путін міг би закінчити війну за п'ять хвилин одним телефонним дзвінком Шойгу зі словами "Ми виводимо війська з України".

"На жаль, Україна не може закінчити війну одним телефонним дзвінком, це велика різниця", – підсумував він.

Під час виступу в Сеймі Сікорський також заявив, що російські лідери та пропагандисти намагаються спровокувати конфлікт між поляками та українцями, в тому числі заявами щодо планів анексії українських територій Польщею.

Сікорський застеріг що дії Росії, спрямовані на розпалювання ворожнечі між поляками та українцями, та наголосив, що будь-який напад на країну-член НАТО з боку Росії призведе до рішучої відповіді з боку Альянсу.

Нагалаємо, раніше Радослав Сікорський заявив, що військовий потенціал Альянсу значно переважає російський.

Сікорський наголосив, що НАТО має втричі більше військовослужбовців, авіаційних ресурсів та кораблів, ніж Росія.

Він також додав, що номінальний ВВП країн НАТО та ЄС у 20 разів переважає сукупний ВВП Росії та Білорусі.

"У 2022 році 15 країн НАТО, які найактивніше підтримують Україну, витратили на оборону понад 1,17 трлн доларів, а Росія – лише 86,4 млрд доларів, тобто майже в 14 разів менше", – підкреслив Сікорський.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся

 


                         



Коментарі