Без категорії
Подобається

Росіяни у Криму побоюються! ЗСУ мають ATACMS: Коли деокупація?

25/04/2024
Росіяни у Криму побоюються! ЗСУ мають ATACMS: Коли деокупація?

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Військовий експерт, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов відзначив, що ключем до визволення Криму є наявність ракетного озброєння, яке систематично руйнуватиме військові об'єкти Російської Федерації на території Криму.

"Ключ до визволення Криму – це наявність ракетного озброєння, яке буде систематично та методично руйнувати всі ворожі військові об'єкти на території тимчасово окупованого Криму та Севастополя. Об'єкти військової й логістичної інфраструктури, об'єкти енергетичного комплексу, які Росія побудувала в різних куточках Криму", – зауважив Владислав Селезньов.

Варто зауважити, що за словами військового експерта, усі військові об'єкти в Криму є законними цілями Збройних сил України тому, що працюють в рамках посилення бойових можливостей російського окупаційного контингенту.

"Росіяни втратили спокій у Криму. Тому що Крим постійно перебуває в зоні бойової уваги наших ракетників, пілотів бомбардувальної авіації й операторів дронів", – сказав військовий експерт.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зазначити, що ATACMS були в складі американської військової допомоги, про яку Білий дім оголосив у березні. Наразі невідомо скільки ракет отримала Україна.

Відомо, що ЗСУ вже двічі використали надану зброю для завдання "глибоких ударів у тилу Росії".

Україна вперше застосувала ATACMS 17 квітня для удару по аеродрому РФ у тимчасово окупованому Криму, а нещодавно ЗСУ використали ракети проти російських сил неподалік Азовського моря – на схід від Бердянська.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі