Без категорії
Подобається

Огнєвіч на нулі? Неосяжний борг: Зірці відключили електронергію?

25/04/2024
Огнєвіч на нулі? Неосяжний борг: Зірці відключили електронергію?

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь.  Ми починаємо.

Співачка Злата Огнєвіч розповіла,  як їй за борги відключили електроенергію вдома.

Виконавиця поділилась, що тоді в неї взагалі не було коштів, аби оплачували комунальні послуги. Це був саме карантин, і артистка потрапила в неприємності через концертний тур. Концерти так і не відбулися, а контракти з підрядниками нікуди не ділися, тож Злата мала їм виплатити кошти.

Артистка опинилася в скрутній фінансовій ситуації і навіть була змушена продавати свої прикраси, щоб мати гроші. Вона також не могла дозволити собі оплатити комунальні послуги. Огнєвіч попереджали, що якщо вона не погасить борги, їй відключать електрику.

"Це був карантин, я була на нулі. Мені з мого ЖЕКу телефонують і кажуть: "Заплатіть, будь ласка, за квартиру". І завжди це стається в той період, коли ти на нулі. Це ніколи не станеться, коли в тебе є подушка безпеки, відкладені заощадження. Це завжди до тебе приходить, коли ти неготовий. Я кажу: "Я заплачу, зачекайте трошки". Люди, напевно, думають, що артисти в Україні дуже заможні. І вона каже: "Не заплатите – ми вам відключимо", – розповіла співачка.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

До слова, Огнєвіч пообіцяла, що незабаром погасить борги. Та поки знаменитість цього не зробила, їй відключили в квартирі електроенергію. Світло в будинок Огнєвіч повернули лише коли вона заплатила 60 тисяч боргу.

"Я попросила зачекати, я все заплачу. Якогось дня я приходжу додому, а в мене багрова калюжа під холодильником. Це мені відключили світло. Поки я не заплатила, мені не включали світло. Борг був не супервеликий, десь, може, 60 тис. грн. Я бачила платіжки інших жильців нашого будинку – там були платіжки і на 250 тис. боргу", – поділилася Злата.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі