Без категорії
Подобається

Квартира за $500 тисяч!? НАБУ розслідує купівлю елітної квартири родиною керівника відділу кібербезпеки СБУ!

25/04/2024
Квартира за $500 тисяч!? НАБУ розслідує купівлю елітної квартири родиною керівника відділу кібербезпеки СБУ!

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Національне антикорупційне бюро розслідує покупку розкішної нерухомості членами сім'ї глави департаменту кібербезпеки Служби безпеки України Іллі Вітюка.

“Наразі детективи Національного бюро досліджують та опрацьовують наведені у розслідуванні фактичні обставини придбання нерухомості членами сім'ї вказаної особи”, — повідомляють у антикорупційному бюро.

При цьому в НАБУ зазначили, що станом на початок квітня не отримували заяви щодо розслідування можливих правопорушень Вітюка.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто нагадати, що 4 квітня журналісти Слідство.Інфо опублікували розслідування про майно родини Вітюка. Зокрема у ньому йшлося про те, що дружина голови кібербезпеки СБУ купила квартиру вартістю понад 20 млн грн в елітному житловому комплексі Києва, що розташований на Печерську.

Після цього, 6 квітня редакція Слідство.Інфо звинуватила співробітників СБУ у використанні ТЦК та СП для тиску на ЗМІ, а також заявляли про спробу СБУ мобілізувати їхнього журналіста Євгена Шульгата, «помстившись» за його професійну діяльність.

До слова, 9 квітня глава Служби безпеки України Василь Малюк відсторонив Вітюка від виконання посадових обов’язків на час перевірки обставин. Його відправили на проходження служби в бойовому підрозділі ДКІБ. Вже 16 квітня стало відомо, що Національне агентство із запобігання корупції проводить перевірку способу життя Іллі Вітюка.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі