Без категорії
Подобається

Ворог серед своїх!? Затримано зрадника: Хотів навести ворожу авіацію на базу ГУР!

23/04/2024
Ворог серед своїх!? Затримано зрадника: Хотів навести ворожу авіацію на базу ГУР!

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Служба безпеки затримала ще одного коригувальника ракетно-бомбових ударів Росії проти Харкова, який намагався виявити локації спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони України. На початку квітня цього року окупанти залучили його до співпраці через соцмережі, де він публікував власні антиукраїнські коментарі.

Прес-центр СБУ повідомив, що згідно з інформацією отриманою від фігуранта, окупанти планували здійснити вогневий удар по вказаним об'єктах. Для цього вони планквали використати балістичні ракети та керовані авіаційні бомби типу КАБ-500.

"Щоб навести їх на ціль, ворожий коригувальник вийшов на сеанс зашифрованого зв’язку зі своїм куратором з російської розвідки і передав йому координати. Служба безпеки затримала його у власному помешканні. Одночасно було проведено комплексні заходи для убезпечення міської інфраструктури від нової повітряної атаки країни-агресора. У затриманого вилучено мобільний телефон, який він використовував для комунікації з російською спецслужбою", – йдеться у повідомленні.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Згідно з розслідуванням, місцевим мешканцем, що причетний до злочину, виявився прихильник рашизму. Він обходив територію міста для збору розвідданих та відстеження місць розташування Сил оборони. Крім того, він отримував потрібну інформацію у клієнтів місцевого торговельно-розважального центру, де він працював продавцем.

Зловмисник зараз перебуває під вартою та йому загрожує до 8 років ув'язнення.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі