Без категорії
Подобається

Російський літак Ту-22М3 знищено!? Що з екіпажем розповів експерт

20/04/2024
Російський літак Ту-22М3 знищено!? Що з екіпажем розповів експерт

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Російський літак Ту-22М3 зазнав краху. За офіційною версією, троє з чотирьох членів екіпажу змогли катапультуватися і таким чином вижити. Проте місцезнаходження одного з них залишається невідомим. Четвертий член екіпажу, ймовірно командир, загинув.

Варто зазначити, що науковий співробітник полтавського Музею важкої бомбардувальної авіації, ексльотчик найшвидшого у світі важкого бомбардувальника Ту-22М3 Геннадій Дерикаптан сказав, що навіть якщо пілоти  катапультувалися і вижили, не факт, що вони зможуть знову літати.

"При катапультуванні, при ударі може статися компресійний перелом хребта. Там складна система, багато витяжних парашутів, стабілізуючих…", — каже експерт.

У відповідь на запитання про унікальність Ту-22М3, Дерикаптан відповів: "Ні в чому. Хіба, в тому, що він більше шкоди приносить нам". Щодо альтернатив, експерт зауважив, що наразі нема інших літаків, які могли б виконувати аналогічні завдання.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Причини краху російського бомбардувальника Ту-22М3 поки що не можна однозначно визначити. За словами Дерикаптана, літак має стратегічне значення для Росії, особливо через його здатність нести ракети, які можуть бути запущені на великі відстані.

Одна з можливих причин падіння Ту-22М3, який славиться своєю швидкістю серед важких бомбардувальників, може бути пов'язана з появою в Україні ракет, здатних збити цей літак.

У ГУР Міноборони України кажуть, що Ту-22М3 був збитий ракетою комплексу С-200. Однак, Дерикаптан висловив сумніви щодо можливості точно встановити причину аварії. Експерт переконаний, що якщо літак дійсно був збитий ракетою, то вона повинна була вибухнути біля нього. Важливо відзначити, що сам літак не розпався під час падіння.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі