Без категорії
Подобається

Росіяни переміщують ракетоносії щоб протистояти можливим українським атакам!? Що відбудеться далі?

20/04/2024
Росіяни переміщують ракетоносії щоб протистояти можливим українським атакам!? Що відбудеться далі?

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

З'явилися звістки про переміщення ракетних кораблів Росії до Каспійського моря. Москва виражає обурення та стурбованість щодо можливих українських атак на Чорноморський флот.

Капітан першого рангу запасу ВМС України, Андрій Риженко повідомив, що на останній тиждень не зафіксовано переміщення російських військових кораблів. Проте, можливо, тривають підготовчі заходи щодо переміщення корветів. Він відзначив, що їх можуть перемістити через Волго-Донський канал з Чорного моря до Каспійського.

Андрій Риженко відзначив, що недавно до Чорного моря прибув корвет "Каракурт" на заміну корвету "Аскольд", який Україна серйозно пошкодила ракетним ударом у 2023 році.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

У бухті в Новоросійську кораблі окупантів, на його думку, відносно у безпеці, адже там підсилили ППО.

"OSINT аналітики минулого тижня оприлюднили досить нові фото, де 8 корветів пришвартовані біля причалу в Новоросійську. В Чорному морі є 9 носіїв "Калібрів", з яких 3 підводних човни й 6 кораблів", – каже Риженко.

Він сказав, що в Каспійському морі є чотири корвети, які можуть мати ракети "Калібр" і готові до бойових дій.

"Якщо підтвердиться перехід кораблів до Каспійського моря, то це серйозна ознака того, що росіяни бояться українських атак навіть у Новоросійську. Вони розглядають окремі плани передислокації своїх кораблів у разі застосування Україною ракет збільшеної дальності або літаків F-16", – наголосив Андрій Риженко

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі