Без категорії
Подобається

Дружина Віктора Павліка хоче другу дитину! Як на це реагує її 58-річний чоловік?

20/04/2024
Дружина Віктора Павліка хоче другу дитину! Як на це реагує її 58-річний чоловік?

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь. Ми починаємо.

Дружина співака Віктора Павліка, бізнесвумен та блогерка Катерина Реп’яхова відверто розповіла про ставлення свого чоловіка до питання поповнення у їхній родині.

Незважаючи на те, що сама Катерина не проти ідеї про народження другої дитини, її обранець не виявляє особливого зацікавлення у цьому питанні. Віктор Павлік пояснює свою позицію віком. До слова, співаку нещодавно виповнилося 58 років. Незважаючи на це, Катерина залишається впевненою й налаштованою на народження другої дитини.

29-річна Катерина Реп’яхова дуже сподівається на те, що ще народить дівчинку.

"Віктор Франкович каже, що він старий і не витримає. А я, звісно, хочу ще дітей. Хочу ще дуже донечку. Головне, що я хочу, а все інше вже…", – поділилася дружина Віктора Павліка.

Варто нагадати, що декілька років тому Катерина говорила, що насправді мріє народити трьох дітей. Проте, за її словами, Віктор Франкович, у якого є дорослі син і донька від попередніх шлюбів, онуки та майже 3-річний син Михасик, більше нащадків не планує.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Варто зауважити, що подружжя вже займається вихованням дворічного сина Михасика. На даний момент дитина перебуває на тривалому лікуванні зі спеціалістами для покращення його мовленнєвого розвитку, оскільки є немовленнєвою дитиною. Проте, за рік занять, як пояснює зіркова мама, уже спостерігаються значні успіхи. Михасик регулярно відвідує заняття з нейрокорекції та логопеда-дефектолога, що сприяє покращенню його комунікативних навичок.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш Телеграм канал та тік ток. Почуємся.


                         



Коментарі