Без категорії
Подобається

Окупанти здають Донбас!? Втеча – єдиний порятунок для російської армії!

19/04/2024
Окупанти здають Донбас!? Втеча – єдиний порятунок для російської армії!

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо.

Українські захисники в Очеретині Донецької області, вдало використовуючи fpv-дрони, здійснили успішну операцію з зупинення штурмових дій окупантів, спрямованих на приватну забудову.

Частина ворожої розвідки зайняла будинки в Очеретиному, а штурмові групи скупчувалися у приміщенні підстанції задля подальшої передислокації в приватну забудову та штурму селища в районі вокзалу.

Після успішної операції 50 загарбників були змушені рятуватися втечею.

Варто зазначити, що станом на зараз кацапи покинули територію підстанції та готують нову хвилю накатів.

«Тих, хто не втік, згодом добивала артилерія. На даний момент росіяни залишили територію підстанції і готують нову хвилю накатів», – зазначили аналітики, додавши, що хорошу роботу провели аеророзвідка та артилерія.

Наразі  ворог просунувся в Новокалиновому, тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. Стало відомо, що вони знову полізли і намагаються утриматися під шквалом артилерії Сил Оборони.

А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.

Також слід зазначити, що 17 квітня надійшла інформація про просування російських військ на Авдіївському напрямку, конкретно у селищі Очеретине на території Донецької області. Цю інформацію оприлюднили військові аналітики з українського проекту DeepState.

«Ворог просунувся в Очеретине», — йшлося у повідомленні.

Крім того, за уточненою інформацією, тривають бої у Бердичах, Красногорівці та на південь від Урожайного.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі