Без категорії
Подобається

Жорстка реакція: Президент Володимир Зеленський запускає повну ревізію укриттів по всій Україні!

02/06/2023
Жорстка реакція: Президент Володимир Зеленський запускає повну ревізію укриттів по всій Україні!

Президент України Володимир Зеленський організував засідання Ставки головнокомандувача, на якому було винесено доручення щодо перевірки всіх укриттів на території країни. 

"Ставка. Жорстка реакція учасників засідання на загибель людей біля зачиненого бомбосховища.

Доручив члену Cтавки, міністру (стратегічних галузей Олександру) Камишіну, провести повну ревізію всіх захисних споруд Києва. Звіт – за десять днів. Іншому члену Ставки, міністру (внутрішніх справ Ігору) Клименку, – те саме по Україні". 

Під час засідання Ставки головнокомандувача, президент Володимир Зеленський розглянував стан української ППО і потреби для відбиття можливих загроз. Він наголосив на необхідності вдосконалення цієї сфери з урахуванням наявних ресурсів, партнерської підтримки та власного виробництва. Голова держави також звернув увагу на ситуацію на фронті та вислухав доповідь розвідки щодо країн, які допомагають Росії у навколосягальному обхіді санкцій та збільшенні виробництва ракет та дронів умовах війни. Зазначено, що відповідні рішення готуються для забезпечення національної безпеки та захисту країни.


                         



Коментарі