Без категорії
Подобається

Нарешті це сталось. Росіянам закрили кордон! Більше не поїдуть! Чого чекати

03/02/2023
Нарешті це сталось. Росіянам закрили кордон! Більше не поїдуть! Чого чекати

Привіт друзі! Редиска ексклюзив – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм канал, ставте лайки та коментуйте наші відео, а ми починаємо.

 

Росія закрила дорогу до єдиного пропускного пункту на кордоні з Грузією, який є головним сухопутним маршрутом з Туреччини до РФ.
Заборонено рух всім видів транспортних засобів.

Проїзд через єдиний пропускний пункт на кордоні РФ із Грузією – КПП «Верхній Ларс» – закрито «до особливого розпорядження», повідомило головне управління МНС з Північної Осетії.

"Заборонено рух для всіх видів автотранспортних засобів на ділянці місто Владикавказ – населений пункт Ларс у напрямку на виїзд з Російської Федерації з 19:15 2 лютого", – йдеться у публікації.

У відомстві пояснили рішення "погіршенням погодних умов у Грузії". У зв'язку з цим нібито неможливо забезпечити безпеку руху автомобілів. У МНС також посилалися на рекомендації прикордонної поліції Грузії.

Але причина явно не в погодних умовах Після оголошення "часткової мобілізації" другим напрямом після Казахстану для втікачів стала Грузія. Через ці країни росіяни активно бігли та продовжують бігти до Європи. Напередодні одне таке "віконце" перестало функціонувати.

Раніше на контрольно-пропускному пункті "Казбеги" громадянам РФ, які біжать від мобілізації, влаштували "теплий прийом". Люди, загорнувшись у прапори України, вишикувалися з плакатами, що свідчать, що "Путін – ху**о" та "Російські дезертири, вам тут не раді".

Незважаючи на заяви російської влади про те, що кордони не закриватимуть, без цього кроку мобілізацію їм провести не вдасться.

Крім того, він прогнозує, що незабаром у країні почнуть проводити облави з врученням повісток, оскільки охочі воювати зазвичай відходять у першу хвилю мобілізації.

На цьому я з Вами прощаюся підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забудьте перейти на наш новий Телеграм канал, сторінки в тік ток і фейсбук. Посилання у описі.

 

 


                         



Коментарі