Без категорії
Подобається

Терміново! ЗСУ відбили атаку окупанта в Запорізькій області! Персонал ЗАЕС номінували на премію! Деталі!

09/12/2022
Терміново! ЗСУ відбили атаку окупанта в Запорізькій області! Персонал ЗАЕС номінували на премію! Деталі!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на ютуб канал, ставте лайк та обов’язково коментуйте. Посилання на соцмережі під відео.


На території тимчасово окупованої Запорізької області на цьому тижні Збройні сили України ліквідували близько семи військових угрупувань окупантів, на минулому – двадцять. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.


"Повноцінне спокійне життя рашистів закінчилось кілька тижнів тому. Якщо на минулому тижні, навіть за офіційними даними ЗСУ, було щонайменше 20 ліквідованих військових угрупувань, то на цьому тижні вже можна констатувати той факт, що їх щонайменше сім ліквідованих військових формувань рашистів на території тимчасово окупованої Запорізької області", – розповів він.


За його словами, за цей час було ліквідовано і склади боєприпасів, і штаби, як в Мелітополі, так і в Енергодарі, Токмаку та інших розташованих поруч населених пунктах.


"Вчора було неспокійно і в самому Мелітополі. Щонайменше з двох боків були вибухи, як із напрямку Вознесенки та Семенівки, так і з напрямку нашого вже славетного військового аеродрому, де рашисти не полишають надію, що вони можуть розмістити там свої гвинтокрили чи ще щось. Зараз точно говорити про наслідки ми не можемо, але точно бачимо, що рашистів там вже немає і деякі вже ніколи не з'являться", – сказав Федоров.

За даними Генштабу, 7 грудня в результаті вогневого ураження районів зосередження окупантів у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка Запорізької області, втрати ворога склали близько 240 осіб пораненими. Знищено 3 склади боєприпасів і близько 20 одиниць військової техніки різних типів.

На Енергоатомі неспокійно. Рашисти жорстоко б'ють співробітників електростанції і викрадають їх прямо з робочих місць. 


Вчора, 8 грудня, російські військові увірвалися в приміщення, в якому розташоване управління соціальних програм ЗAЕС, і в присутності інших працівників сильно побили начальника управління Олексія Трубенкова і його заступника Юрія Андросова. Після жорстокого побиття захоплені вивели їх з приміщення і відвезли в невідомому напрямку.


Крім того, рашисти затримали і «кинули в підвал» начальника зміни ЗAЕС Константина Бейнера, який безпосередньо відповідає за ядерну і радіаційну безпеку.
«Такими діями окупанти намагаються домогтися лояльності до себе від мужнього проукраїнського персоналу станції. Як відзначають в Енергоатомі, захопленням це не вдається, так як персонал чинить опір.


Енергоатом в черговий раз звернувся до генерального директора МАГАТЕ Рафаеля Гроссі і всієї світової спільноти із закликом докласти всіх зусиль і провести всі можливі заходи щодо звільнення працівників ЗAЕС із полону російських терористів.


Працівників Запорізької атомної електростанції номінували на нагороду Асоціації з контролю над озброєннями «Людина року з контролю над озброєннями» – про це повідомила державна компанія «Енергоатом» 9 грудня.


«Цьогоріч за героїчні зусилля з підтримки ядерної та радіаційної безпеки на атомній станції в умовах величезних труднощів, спричинених російською військовою окупацією та в умовах триваючих обстрілів станції, номінували персонал ЗАЕС».


Компанія також наводить коментар Асоціації:
«Ми розуміємо, що ця номінація є малою втіхою, оскільки народ України терпить труднощі та втрати, спричинені вторгненням, але ми сподіваємося, що номінація допоможе ще більше висвітлити важливі зусилля людей, які обслуговують та експлуатують ЗАЕС, і заохотить їх вистояти».


Росія захопила Запорізьку атомну електростанцію 4 березня. Відтоді ЗАЕС неодноразово зазнавала обстрілів, у яких Київ та Москва звинувачували один одного. На початку грудня Міжнародне агентство атомної енергії заявило про прогрес у переговорах щодо створення зони безпеки навколо Запорізької атомної електростанції.


На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал, фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі