Військові
Подобається

Нарешті! Медведчука – геть: повернення лідерів! Пташка на волі!

22/09/2022
Нарешті! Медведчука – геть: повернення лідерів! Пташка на волі!


Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на ютуб канал, ставте лайк та обов’язково коментуйте. Посилання на соцмережі під відео. 


Україна повернула з російського полону захисників Маріуполя, зокрема військових "Азову". 200 з них були обміняні на Віктора Медведчука. Пʼятеро командирів "Азову" перебуватимуть у Туреччині до кінця війни, але їм дозволено бачитись із рідними. Про це повідомляється у соцмережах.


Зокрема, у соцмережах з'являються перші фотографії з начальником патрульної поліції Маріуполя Михайлом Вершиніним, поліцейським з Маріуполя Святославом Єрмоловим та морським піхотинцем Михайлом Діановим. Також стало відомо, що командир полку "Азов" Денис Прокопенко, його заступник Святослав Паламар, та Сергій Волинський звільнені з російського полону. 
"Відбувся обмін полоненими, частина азовців вдома. Нарешті ми змогли повернути ще частину захисників Маріуполя, в тому числі бійців полку «Азов». Сьогодні ввечері відбувся обмін, якого ми так довго чекали", – зазначив колишній командир полку «Азов».


Стало відомо, що обмін відбувся у Чернігівській області.


Також повідомляють про повернення військової медикині Мар'яни Мамонтової, яка перебувала у полоні вагітною, парамедикині Катерина Поліщук, відомою за позивним "Пташка".
Бойовики так званої "ДНР" заявили, що під час обміну російській стороні передали "військовослужбовців, які потрапили в полон в результаті відступу на Харківському напрямку, а також полонених військових льотчиків ЗС РФ".


Загалом 21 вересня з полону вдалося звільнити 215 українських бійців серед яких є керівники полку "Азов".


На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал та фейсбук тик ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.

 


                         



Коментарі