Надважливо! Втеча з херсонщини: як вижити та не піти воювати проти «своїх»?

22/09/2022
Надважливо! Втеча з херсонщини: як вижити та не піти воювати проти «своїх»?

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на ютуб канал, ставте лайк та обов’язково коментуйте. Посилання на соцмережі під відео.


Путін оголосив часткову мобілізацію 21 вересня на території Росії. У зв'язку з цим у Херсонській міській раді звернулися до місцевих мешканців. Їх закликали виїхати, щоб не потрапити на фронт.
І хоч часткова мобілізація, по ідеї,  стосується лише країну-агресора, вона може відбуватися і на тимчасово окупованих територіях. Особливо у світлі подій, пов'язаних зі швидкою анексією.


Мешканців Херсонщини закликають виїжджати.
В першу чергу, міська влада звертається до тих чоловіків, які з певних причин були вимушені взяти паспорти Росії. В мерії вважать, що їх можуть мобілізувати. Воно й не дивно, адже ворог не лише видав документ, а й записав усі дані про кожного, хто  отримав документ.


«Від ворога можна очікувати чого завгодно, і у цій ситуації найрозумніше, що можна зробити, – виїхати на підконтрольну Україні територію, доки окупант остаточно не позбавив вас такої можливості.», – наголошують у міській раді.


Ті, хто звернулися по допомогу до мерії, отримають алгоритм евакуації. Місцева влада також обіцяє підтримку тим, хто виїде з-під окупації росіян.

 
Тим часом у Росії пройшли якісь ганебні мітинги проти мобілізації. Поки одних людей заламували та кидали в автозаки – інші знімали відео для тіктоків.
Цей інфопривід, який наробив чимало галасу здебільшого у самій Росії. І все логічно, адже на фронт відправлятимуть населення саме країни-агресорки. І мовитиметься вже не лише про бурятів, а й про москвичів і петербуржців.


Насправді ж, росіяни уже кілька днів поспіль шукають можливості покинути країну. Невдовзі зробити це буде неможливо. Точніше можливо, але знадобиться довідка від військкомату. Тож від можливого призову не втече ніхто.


На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал та фейсбук тик ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі