Військові
Подобається

Крах рф близько! Ресурси путіна закінчуюються. Перевага на стороні України!

20/09/2022
Крах рф близько! Ресурси путіна закінчуюються. Перевага на стороні України!

 

Стало відомо про деокупацію, запаси армії рф, ймовірну тривалість війни, міжнародну допомогу для України та жінок на фронті. Про це у новому інтерв'ю розповів генерал-майор Вадим Скібіцький, який є представником ГУР Міноборони України.

 

Першочергово Скібіцький наголосив на тому, що основною метою рф лишається окупація Донецької області з-за цього був продуманий план заходів, щоб не дати росії втілити свої наміри в реальність.

Також несподіванкою для армії рф стало те, якими швидкими темпами їх було вигнано з Київської, Чернігівської, Сумської областей. 

Вадим Скібіцький розповів про значні проблеми з формуванням війська рф. 

«Той же самий третій армійський корпус, який, як вони заявили, буде сформовано до середини серпня – досі іще повністю не сформований і як єдина бойова одиниця не діє, а його знову почали розкидати по різним напрямкам.»

Щодо воєнного командування рф, путін в пошуках людей, які могли успішно втілити його наміри.

Значним ударом по режиму Путіна, на думку Скібіцького, стане оголошення загальної мобілізації, бо це буде знаком того, що йде реальна війна з Україною, а росія є агресором. 

«Піде воювати молодь – 20-30 років. Через те саме оголошення загальної мобілізації буде індикатором, який покаже наскільки російський народ готовий до продовження цієї кровопролитної війни.»

Тривалість війни залежатиме від міжнародної допомоги (якої, на даний момент, Україна має достатньо), санкцій та потенціалу рф, якого вистачає як до літа наступного року.

Вадим Скібіцький розповів, що жінки працюють у всіх напрямках та у різних підрозділах.

Підсумовуючи, рф досі не може усвідомити свої невдачі, має проблеми з набором військовослужбовців, проте ще має запаси матеріальних ресурсів. Загрози наступу зі сторони білорусі немає. Україна має значну перевагу, зокрема це вдається завдяки міжнародній підтримці та добре підготовленим військовослужбовцям. 


                         



Коментарі