Без категорії
Подобається

Генштаб: ЗСУ відбили штурм військ у Білогорівці! Окупанти мають надії захопити дорогу Бахмут – Лисичанськ!

05/07/2022
Генштаб: ЗСУ відбили штурм військ у Білогорівці! Окупанти мають надії захопити дорогу Бахмут – Лисичанськ!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Загарбницька росія безуспішно намагається взяти під контроль дорогу Бахмут – Лисичанськ та н.п. Білогорівка. Про це повыдомляє Генштаб ЗСУ на свторінці в Facebook. 

На Донецькому напрямку основні зусилля противника були зосереджені на встановленні контролю над територією Луганської області. Ворог намагається відновити транспортну інфраструктуру в тилових районах.

На Краматорському напрямку противник обстріляв райони н.п. Кривий Луки, Серебрянки та Верхньокам’янського, а також завдали ракетно-авіаційного удару поблизу Слов’янська та Званівки.. Завдав ракетного удару поблизу Сіверська. Ідуть бої в районі Білогорівки.

Також бойові дії йдуть у районах Спірного та Вершини, де армія РФ проводила штурм за підтримки артилерії та оперативно-тактичної авіації.

На Бахмутському напрямку Росії обстріляла наші війська з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах н.п. Кодема, Покровське, Зайцеве, Залізне та Новоселівка.

На Слов'янському напрямі ЗСУ відбили штурм у районі н.п. Краснопілля, у напрямку ворог вів штурм в напрямку населеного пункту Долина, але українські військові успішно відбили його і відкинули окупантів назад.

За підтримки вогню артилерії та авіації агресор відновив штурмові дії в напрямку населеного пункту Спірне, має частковий успіх, бойові дії тривають.

На Сіверському напрямку ознак створення наступального угруповання немає. Ворог завдав авіаудару із вертольота Мі-24 по будівлі школи в районі населеного пункту Есмань, що на Сумщині.

На Харківському напрямку ворог зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та недопущенні просування наших військ.

На Південнобузькому напрямку противник так само зосереджує основні зусилля на недопущенні просування підрозділів Сил оборони України.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі