Без категорії
Подобається

Справжнє пекло для окупантів! На Донеччині ЗСУ ліквідували ДРГ ворога! Загарбники тікають у паниці!

24/06/2022
Справжнє пекло для окупантів! На Донеччині ЗСУ ліквідували ДРГ ворога! Загарбники тікають у паниці!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Українські захисники та захисниці продовжують титанічно протистояти ворогові. Наприклад, на Донеччині вдалось не лише виявити ворожі диверсійно-розвідувальні, а й розбити їх. Про це стало відомо в ранковому зведенні Генштабу від 24 червня.

Хоч на Донеччині ворог і не веде активних бойових дій, це не заважає йому обстрілювати ЗСУ. Для цього використовують здебільшого артилерію.

Наприклад, нею били на Бахмутському напрямку. Під ворожий вогонь потрапили райони Миколаївки, Берестового, а також Новолуганського. Водночас слід розуміти, що загарбники прагнуть покращити своє тактичне положення. Крім того, для них важливим є контроль доріг між населеними пунктами. Тож їх регулярно обстрілюють.

Не дивно, що нажаханим загарбникам довелось буквально втікати, щоб не поповнити лави "двохсотих".

Відкривали загарбники вогонь і на Новопавлівському напрямку. Під удар окупантів потрапили райони Антонівки, Вугледару, а також Золотої Ниви.

Зауважимо, що активних бойових дій не спостерігали й на інших напрямках. Мовиться про Авдіївський, Курахівський, а також Запорізький. Водночас ворог робить усе можливе для того, щоб ми не мали можливості перекидати власні резерви. Зокрема, на ті напрямки, підсилення яких дозволить вибивати ворога.

Якщо ми вже згадали втрати ворога, то вони – колосальні. Протягом чотирьох місяців війни російське військо скоротилось на кілька десятків тисяч бійців.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі