Військові
Подобається

Окупантів женуть на Харківщині! 35-та армія росії майже повністю знищена. Україна переможе!

04/06/2022
Окупантів женуть на Харківщині! 35-та армія росії майже повністю знищена. Україна переможе!

Збройні Сили України майже повністю знищили російську 35-ту загальновійськову армію на Харківщині, в районі Ізюму. 

Про це повідомив Інститут вивчення війни (ISW). 

 На Харківщині ЗСУ потужно дають відсіч окупантам і знищують живу силу ворога. Майже вся 35-та загальновійськова армія була знищена в Ізюмі через некомпетентне російське командування.

Керівництво російської армії не врахувало бойові виклики в Ізюмських лісах, що призвело до значних втрат у 64-й та 38-й окремих гвардійських мотострілецьких бригадах, які зараз налічують менше 100 військовослужбовців.
Російські командири окрім того не забезпечили необхідним обладнанням підрозділи, які воюють у лісистій місцевості, і вчасно не зайнялися ремонтом російської важкої артилерії. Також відомо, що війська окупантів не мали ефективного зв’язку з командними центрами і покладалися на месенджери через брак зашифрованих телефонів.

Нескоординованість та відсутність зв'язку між російськими підрозділами та командуванням дала змогу українським збройним силам завдати з безпілотників удари по передових позиціях росії. Військовослужбовці російської приватної військової компанії "Вагнер" також вже відмовилися брати участь у боях, і це призвело до значної відсутності просування на Ізюмській осі.


                         



Коментарі