Без категорії
Подобається

Нафтове ембарго для рф та підтримка членства в ЄС! Ось чого потребує Україна!

14/05/2022
Нафтове ембарго для рф та підтримка членства в ЄС! Ось чого потребує Україна!

Сьогодні Україні потрібна європейська солідарність, щоб запровадити нафтове ембарго на Росію, оскільки енергетика є основним джерелом фінансування російських військових.

Про це в Telegram написав керівник Офісу президента Андрій Єрмак, . "Він провів онлайн-дискусію з представниками Центру європейської політики. Він наголосив, що Україна сьогодні потребує європейської солідарності, щоб підтримати нашу країну, особливо на шляху до вступу до ЄС, і запровадити більш ефективні санкції проти Росії, особливо нафти", – йдеться в повідомленні. суть плану дій, розробленого санкційною групою Макфола-Єрмарка, оскільки енергетика є основним джерелом фінансування російських військових», – написав Єрмак. Він зазначив, що Європа має бути єдиною щодо нафтового ембарго.

 

"Українська влада постійно перебуває в контакті з європейськими партнерами, керівництвом ЄС, і всі пропозиції української сторони беруться до уваги, а як вони працюватимуть – буде видно за результатами", – зауважив керівник ОП.

За його словами, як потужна санкційна політика, так і приєднання України до ЄС є питанням обопільної безпеки – для нашої країни та всієї Європи, хоч це усвідомлюють ще не в усіх європейських столицях. "Для нас неприйнятна пропозиція щодо «альтернативних варіантів євроінтеграції». Ми вважаємо, що вона створює таку саму ілюзію відкритих дверей, як і у випадку з НАТО", – підкреслив Єрмак.

 


                         



Коментарі