Політика
Подобається

Годину тому! Буданов дав підтвердження, що живе в одному будинку з Гогілашвілі

16/12/2021
Годину тому! Буданов дав підтвердження, що живе в одному будинку з Гогілашвілі

Керівник, Головного управління розвідки Міністерства оборони України Буданов дав підтвердження тому, що проживає в одному будинку з колишнім заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі. Який був звільнений з посади через скандал з силовиком на блокпосту у Донецькій області.
Глава розвідки прокоментвував це тим, що він живе там тимчасово, оскільки в його помешкані зараз йде ремонт. Також, він додав, що це помешкання орендує Марія Левченко (помічниця президента Володимра Зеленського).
"Я там не живу, а тимчасово проживаю, тому що в моїй квартирі робиться ремонт", сказав Буданов.
Крил Буданов зазначив, що Гогілашвілі його другом, і він цього "ніколи не приховував". Вони знайомі вже майже 3 роки. Про це Буданов зазначав і раніше.
Також ЗМІ писали, що будинком володіє Діана Стрелковська, яка дружиною В'ячеслава Стрелковського. Якого підозрюють у причетності до фінансових махінацій.
"Публічно я, чесно кажучи, не дуже пам'ятаю, у чому його звинувачували. Але цю особу пов'язували з незаконним обігом готівки", розповів Буданов.
Нагадаймо, що Олександр Гогілашвілі потрапив у скандал 11 грудня, на одному з блокпостів у Донецькій області. Правохоронці зупинили авто посадовця, щоб перевірити його документи, натомість Гогілашвілі накинувся на них з обвинуваченнями. Очільник МВС Денис Монастирський Зазначив, що відсторонить свого заступника від посади та вже ініціював внутрішнє розслідування.
Наступного дня, 12 грудня, з'ясувалося, що Гогілашвілі поскандалив із київськими патрульними, які зупинили його авто для перевірки документів. Це відбулося 24 листопада 2021 року в Києві.
Скандал був записаний на нагрудну відеокамеру, яка булаприкріплена до форми патрульного. З кадрів, стало відомо, що незапланована зупинка автівки заступника міністра внутрішніх справ, розсердила його. І він почав ображати правоохоронців, лаїтися нецензурною лекскою та заптувати їх, чому вони не впізнали начальство. В розслідуванні зазначено, що патрульні поводилися спокійно і виконували всі дії згідно протоколу. На недоречну поведінку міністра вони не реагували.
13 грудня Кабмін звільнив з посади заступника голови МВС України Олександра Гогілашвілі. Причиною звільнення стало відео, на якому Гогілашвілі скандалив з силовиками на донецькому блокпосту. З вимогою звільнити заступника міністра внутрішніх справ, вступив президент України Володимир Зеленський.


                         



Коментарі