Без категорії
Подобається

Як Вадим Рабінович підставив Киву та підкинув ще роботу для НАЗК

25/11/2021
Як Вадим Рабінович підставив Киву та підкинув ще роботу для НАЗК

Вадим Рабінович надав "ведмежу послугу" розслідувачам, коли показав незадекларований будинок Іллі Киви під Києвом. Тепер у правоохоронців може з'явитись ще одна справа для нардепа від партії "Опозиційна платформа – За життя".

У народного депутата не вдається слідкувати за всіма тенденціями та трендами у соціальних мережах. Тому показавши  трохи більше у мережі, журналісти-розслідувачі змогли знайти нову домівку нардепа Киви, яка ще не була задекларована.

Минулого тижняправоохоронці завітали до будинку Киви з обшуками в рамках кримінального провадження щодо незаконного поводження зі зброєю. Усе через ситуацію, коли нардеп посеред парку в річницю вбивства лідера ОУН Степана Бандери стріляв з автомата. Поки проводились обшуки Рабінович все детально зазняв, виклавши у соціальні мережі, де глядачі змогли обдивитись усе детальніше.

Річ у тім, що у декларації Киви немає ні будинку,  ні витрат на його купівлю або оренду. Водночас народний депутат стверджує, що правоохоронці завітали саме до нього, а не в чужу хату, у якій він випадково опинився о 6:00 у вівторок 16 листопада.

Журналісти Bihus.Info швидко знайшли нову оселю Іллі Киви. Вони згадали, що недавно авто з нардепом поліція зупинила на виїзді зі столиці у бік Козина. Тому почали досліджувати оголошення про здачу в оренду або продаж будинків у цьому районі.
 

 


                         



Коментарі