Без категорії
Подобається

Терміново! Труханов знову на волі?! 30 мільйонів гривень – Новинський

25/11/2021
Терміново! Труханов знову на волі?! 30 мільйонів гривень – Новинський

За міського голову Одеси Генадія Труханова, якого підозрюють в зловживанні службовим становищем, а також в участі у злочинній організації Володимира Галантерика, внесли заставу в сумі 30 мільйонів гривень. Стало відомо, що заставу вніс народний депутат Вадим Новинський.

Ще 6 жовтня Труханову, а також трьом посадовцям Одеської Міської Ради було вручено підозри в незаконному володінні територіальними активами громади міста (житловий комплекс Sea View, ЖК «Скай Сіті», ЖК «Альтаїр-3», апарт-комплекс «Морська резиденція»), а також в в реалізації незаконно отриманих доходів в сумі понад пів мільярда гривень.

Загалом підозри вручили 16 особам за статтями ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209, ч.4 ст. 368, ч. 3 ст. 369 КК України (участь у злочинній організації Галантерника; зловживання службовим становищем; привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; легалізація коштів, одержаних злочинним шляхом; одержання неправомірної вигоди та надання цієї неправомірної вигоди).

Самого ж Володимира Галантерика оголошено в міжнародний розшук.

 

 


                         



Коментарі