Політика
Подобається

Щойно! З’ясували по телефону: Зеленський та Анджей Дуда все обговорили. Чекаємо візиту!

09/11/2021
Щойно! З’ясували по телефону: Зеленський та Анджей Дуда все обговорили. Чекаємо візиту!

Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови з Президентом Польщі Анджеєм Дудою обговорили непросту ситуацію, яка склалася на польсько-білоруському кордоні, про це повідомляють в офіційному інтернет-представництві президента України.

Володимир Зеленський розповів про безпекову ситуацію на українсько-білоруському кордоні, а також про особливі заходи, які здійснюватимуться для його належного заходу.

Нас запевняють, що особливу увагу було приділено координації позицій сторін щодо протидії проекту «Північний потік – 2». Співрозмовники були одностайні в оцінках «Північного потоку – 2» передусім як безпекової загрози та підтвердили непохитну налаштованість на подальшу протидію проекту.

Це – в інтересах енергетичної безпеки Європи загалом, – наголосив Володимир Зеленський.

 

Зеленський також розповів Анджелю про розвиток безпекової ситуації на сході нашої держави.

Зазначається, що глави держав приділили особливу увагу перспективним проектам співробітництва в енергетичній сфері, зокрема щодо налагодження альтернативних шляхів постачання газу.

Важливим є те, що лідери домовилися про обмін візитами та проведення низки заходів, присвячених знаковим ювілейним датам українсько-польських взаємин, а саме – 30-річчю визнання Польщею незалежності України, встановлення дипломатичних відносин та підписання Договору про дружбу і співпрацю. 


                         



Коментарі