Політика
Подобається

Кравчуку знайшли заміну на переговорах Тристоронньої контактної групи

30/07/2021
Кравчуку знайшли заміну на переговорах Тристоронньої контактної групи

Віцепрем'єр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков планує очолити українську делегацію на переговорах Тристоронньої контактної групи (ТКГ) на час хвороби першого президента України Леоніда Кравчука. Про це пише УНІАН.

Леонід Кравчук тимчасово припинив роботу в ТКГ після того, як переніс операцію на серці наприкінці червня.

28 липня стало відомо, що політик перебуває у реанімації і не здатний дихати самостійно. При цьому, як зазначив Резніков, немає підстав вважати, що колишній глава держави не прийде у норму до найближчого засідання групи, що повинно відбутися наприкінці серпня.

«Я не буду розкривати медичні питання та питання приватного характеру. Завершиться його (Кравчука) лікарняний, і він продовжить, я сподіваюся, абсолютно так само керувати українською делегацією», – пояснив міністр і підкреслив, що постійну заміну першому президентові на переговорах не знайшли.

 

 

Про проблеми зі здоров'ям у Кравчука вперше повідомила його прессекретарка Оксана Сибірцева 28 червня. Після операції лікарі заборонили політику будь-які фізичні навантаження і участь у заходах. Він пропустив урочисте засідання Верховної Ради, присвячене ювілею Конституції. Незабаром стало відомо, що першого президента підключили до апарату ШВЛ, його стан здоров'я за останній місяць помітно погіршився. 

 


                         



Коментарі