Без категорії
Подобається

Зеленський – державний зрадник?

25/06/2021
Зеленський – державний зрадник?

Президент персонально передавав Лукашенку секретну інформацію про вагнерівців, яких ще рік тому мали затримати в Україні.

Як стало відомо, теперішній президент України добре знав про бойовиків «ПВК Вагнера» – путінської приватної терористичної компанії, стосовно яких здійснювалася таємна операція спецслужб України, яка мала з мету виманити терористів з території РФ, через Білорусь, в Україну, задля притягнення їх до відповідальності, й передав дані про цих терористів Лукашенку, який в даний час незаконно обіймає посаду президента Білорусі.

Як наголосив сам Зеленський, мова йшла про «повну інформації відносно цих людей».

Таку сенсацію нинішній президент України сам представив публіці під час інтерв’ю на телеканалі Коломойського «1+1», ввечері 24 червня 2021 року.

«Востаннє ми спілкувалися з ним (з Лукашенком – ред.) телефоном, до речі, раз ми говоримо про вагнерівців, це те, де я був залучений в цю тему. Це, коли вагнерівці були на території Білорусі, я зателефонував Олександру Григоровичу і сказав, що готовий передати повну інформацію відносно цих людей. Ми розуміли, які там прізвища, ми розуміли, хто вони такі. Я не пам’ятаю, передавав мені, здається, наш посол», – підсумував Зеленський.

Проте, за словами Володимира Зеленського, нинішній очільник Білорусі терористів-вагнерівців взяв під варту, але не передав їх в Україну.

«Він мені сказав телефоном: «Я розумію, так. Дорогий Володимиру Олександровичу, ви ж знаєте, як я до вас ставлюся. Ти ж знаєш, як Білорусь любить Україну. Ти знаєш, що я тебе не підведу. У мене тут зараз не все спокійно. Я розберуся». Я був впевнений, що він передасть нам цих вбивць. Але потім відбулося те, що відбулося, і після цього це була моя остання з ним бесіда», – сказав Зеленський.  

Як усім відомо, після цих подій, офіційний Мінськ повернув вагнерівців назад до РФ.

Також, нинішній президент України заявив, що дана спецоперації, на його думку, була потрібна не нашій державі, а іншим країнам і ним ж була нав’язана. Якими саме «іншими країнами», Зеленський не захотів говорити.

Спецслужбам України, за однією з версій, допомагали , у намаганні спіймати вагнерівців, західні партнери. Адже серед даних учасників «ПВК Вагнера» знаходилися воєнні злочинці, які брали участь у безчинствах на Донбасі.

«Це точно не була наша операція. Я точно розумію, що ідея цієї операції – ідея інших країн і те, що Україну максимально затягували в це питання – правда. Те, що цього не відбулось, ще раз проводячи паралелі з Білоруссю, слава Богу, ми проявили питання суб’єктності в цьому важливому питанні», – продовжив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що пасажирський літак з вагнерівцями, по завершенні їхньої відпустки, повинен був  доставити даних бойовиків у треті країни, де б вони здійснювали терористичні акти на користь РФ. Однак, під час перебування даного борту в повітряному просторі України, літак, внаслідок «диверсії»: один з пасажирів, завербований СБУ, повинен був прикинутись хворим – судно мало приземлитись території України, через яку, в цей момент, і повинен був пролітати борт. Опісля цього, й повинен був здійснитися арешт вагнерівців для подальшого суду на ними, який мав стати ще одним важливим доказом агресії РФ проти України, а самі учасники «ПВК Вагнера», можливо, були б обміняні на наших бійців, полонених бойовиками з ОРДЛО.

Дані висловлювання нинішнього президента України вже спровокували скандал і можуть суттєво вплинути на його електоральні рейтинги та можливість на переобрання.


                         



Коментарі