Головні Новини
Подобається

“Сильні головні болі і загострення серйозних хвороб”: Українців попередили про потужні магнітні бурі у лютому

10/02/2019
“Сильні головні болі і загострення серйозних хвороб”: Українців попередили про потужні магнітні бурі у лютому

У лютому 2019 геомагнітне поле Землі знову буде піддаватися впливу сонячної активності.

Магнітні бурі в лютому 2019 всерйоз проявляться на початку місяця, але метеозалежні люди можуть відчувати на собі їх вплив ще протягом тижня.

В останній місяць зими магнітні коливання будуть незначними і не тривалими. Однак майте на увазі, що Сонце може бути мінливим, а тому стежте за змінами в прогнозі календаря магнітних бурь на лютий 2019.

Прогноз магнітних бурь на лютий 2019:

Незначні магнітні коливання можливі 14, 20-26 числа.

Серйозні магнітні бурі в лютому 2019 очікуються 15 числа.

Геомагнітні зміни на Землі відбуваються кілька разів на місяць через процеси, що виникають на Сонці, особливо в області темних плям. Під час сонячних спалахів частинки плазми на величезній швидкості вириваються в космос і, досягаючи нижніх шарів земної атмосфери, викликають бурі на нашій планеті.

Під час магнітних бурь і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, зростання адреналіну в крові, стреси і депресії.

Кожна людина має різну реакцію організму на магнітні бурі. Вчені до цих пір не знайшли точної відповіді на питання, чому сонячна активність здатна так впливати на наш організм. Вважається, що причина поганого самопочуття криється в стані її здоров'я на цей момент.

Вважається, що лише 10% людства дійсно страждає від надлишкової сонячної активності, а решта 90 придумують собі симптоми і вірять в них.


                         



Коментарі