Головні Новини
Подобається

Туман, ожеледь та дощі з мокрим снігом: якою сьогодні в Україні буде погода

31/01/2019
Туман, ожеледь та дощі з мокрим снігом: якою сьогодні в Україні буде погода

Вітчизняні синоптики попереджають українців про різкі перепади температур, туман практично скрізь і ожеледь.

В Україні продовжується потепління, проте сьогодні буде мінлива погода – на півдні до +10, а в деяких областях очікуються перепади – "мінус" буде змінюватися плюсовою температурою. Також західну частину країни накриють невеликі дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На заході країни очікуються сьогодні всюди опади у вигляді дощу з мокрим снігом. У Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській і Хмельницькій областях до 3 градусів тепла; в Чернівецькій, Тернопільській та Рівненській областях стовпчик може опуститися до -1.

Дощова погода трохи зачепить центр країни – в Житомирській, Вінницькій та Київській областях обіцяють мокру погоду. В інших центральних, північних і східних областях без опадів і температура від -1 до +4.

Найтепліше буде традиційно на півдні – 6-8 градусів, в Херсонській області – до +10, в Криму – 11-13 тепла. Невеликий дощ покрапає лише в Одеській області.

Синоптики попереджають, що 31 січня в більшості областей тумани, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий) місцями, крім півдня, на дорогах ожеледь. Тому автомобілістів просять бути обережними та уважними.

Нагадаємо, як повідомляв народний синоптик Леонід Горбань, в Україну йде 30-градусний мороз. За його словами, на початку лютого очікується погіршення погоди в Україні, температура повітря опуститься до 25-30 градусів морозу. Також очікуються рясні снігопади.


                         



Коментарі